Development

Development?
Hier kunnen we vele kantjes over schrijven. Laten we het kort houden, vele gingen u voor! Enkele voorbeelden van ontwikkelde plannen en branches vindt op deze pagina.

Samenwerkingsverbanden

In nauwe samenwerking met andere ondernemers ontwikkelde wij een platform voor samenwerking. Middels duidelijke afspraken in een open contract, waarbij er soms door ons geparticipeerd is. Vele mogelijkheden van samenwerking zijn inmiddels door ontwikkeld en gerealiseerd, waaronder: no cure, no pay construction, equal costs and benefits, time-frame en on demand.

Overheid:
Door de koppeling van faciliteiten is er een plan van aanpak ontstaan dat voorgelegd is aan de overheid. Dit plan is uiteindelijk met succes gerealiseerd en tevens extern beoordeeld met een score van  8.9 uit 10! Samenwerkende partijen zijn geweest, Ministerie, UWV, werkgevers en diverse Centrales.

Enkele branches:

Automotive – diverse bedrijvenLets-grow-your-business-together
Uitgaanscentra – diverse bedrijven
Kappers – diverse bedrijven
ICT – diverse bedrijven
Educatie – diverse bedrijven
Designers – diverse bedrijven
Financiën – diverse bedrijven
Sociale projecten – diverse bedrijven
Werkgelegenheid – diverse bedrijven
Bouw en onderhoud– diverse bedrijven

Inmiddels zijn er vele samenwerkingsverbanden en breid onze kennis nog altijd uit hierdoor, maar ook door permanente educatie. Ook weten of er in uw bedrijf nieuwe mogelijkheden zitten?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.