New

New?
Als ondernemer bent u natuurlijk gefocust op omzet. Fijner dan alleen een grote omzet is een goed resultaat!

De sleutel naar groei is het verhogen van uw Service, het kijken naar dingen die echt beter of tegen gunstigere tarieven kunnen, maar ook werkverdeling, huisvesting, auto’s, overige kosten, en meer onderdelen liggen ten grondslag aan het uiteindelijke resultaat.

Hoe zit het bijvoorbeeld met de waardeproposities van uw bestaande producten en diensten? Zijn er mogelijkheden voor het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten? Allemaal factoren die bij veel bedrijven onder de loep genomen kunnen worden om het uiteindelijke resultaat te verhogen.

New Business ID staat voor u klaar.
Het juiste adres voor planontwikkeling, afzet en realisatie. Scherp op marktveranderingen en het toepassen van vernieuwend New Businesswerken naar haalbare oplossingen. Uw vraag (probleem of vernieuwing) is onze uitdaging!

Wij zijn beschikbaar op afstand, komen op locatie (waar ook in de wereld), werken vaak projectmatig maar zijn ook gewoon per uur inzetbaar. Naast onze diensten participeren wij, waar dit gewenst en mogelijk is, ook in diverse bedrijven in binnen en buitenland middels een open samenwerkingsconstructie.