Educatie

Voor de soms zo nodige bijscholing hebben wij een aparte tak opgezet, genaamd
The Communication Challenger. Hierbinnen hebben wij een keur van trainingen, workshops en mogelijkheden voor uitgebreidere opleidingen. Tevens bestaat er door de keur aan samenwerkingen en mogelijkheden om sommige beroepen daadwerkelijk in de praktijk mee te maken. Live on the job.expressyourself

Leer producten te gebruiken met de ultieme functies en functionaliteiten. Gebruik de mogelijkheden van nu, waar ook ter wereld. Ga de uitdaging met ons aan en realiseer het succes dat u altijd wilde bereiken. In uw werk, privé, het sociale leven, of een combinatie van factoren.

Wat is
THE COMMUNICATION CHALLENGER

marketing2014-280x300De uitdaging om goed te communiceren. Dit is voor een ieder te leren. in ieder beroep, in woord, geschrift of via bijvoorbeeld sociale media.

Communicatie vindt plaats binnen en tussen de drie belangrijkste onderwerp categorieën: mens, levende organismen in het algemeen en communicatie-apparaten. Menselijke communicatie is uniek door het uitgebreide gebruik van de taal.

De juiste combinatie maken, door gebruik van alle beschikbare middelen in ieder beroep, daarin specialiseren wij. Bepaal uw eigen succes!

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Recente Workshops: